Homestyling

En möblerad och stylad lägenhet eller villa visar boendet från sin bästa sida och hjälper köpare att se dess fulla potential.


Vi hjälper dig att få ut mer vid din bostadsförsäljning.

HOMESTYLING

 

Att homestyla en bostad innan försäljning leder ofta till ökat intresse, en snabbare försäljning och förhoppningsvis ett högre pris. 

Vi hjälper dig att få ut mer vid din försäljning och arbetar för att lyfta fram rummen och visa bostaden från sin bästa sida. Syftet är också att bredda bostaden rent stilmässigt för att tilltala fler kunder och rätt målgrupper. Ju fler som kan se sig själva i miljön, desto fler potentiella köpare.

 

Kostnaden för homestyling i samband med försäljning är avdragsgill. Att kostnaden är avdrasgill innebär att ni efter försäljning får dra av ca 20% av kostnaden för homestylingen när ni ska betala skatt. Läs gärna mer på skatteverkets hemsida.

 

FÖRE

EFTER

HUR GÅR DET TILL?

 

Vi kommer hem till er för ett kostnadsfritt besök där vi går igenom vilken typ av homestylingstjänst som passar bäst. Efter mötet får ni bokningsbekräftelse och eventuell checklista på mail. Checklistan är till för att ni ska veta vad som ska åtgärdas innan vi kan påbörja homestylingen.

 

Vi bokar in det datum ni vill ha homestyligen utförd och stämmer av med mäklare och fotograf för att allt ska flyta på smidigt inför försäljningen. Själva homestylingen tar mellan 1-7 dagar att utföra beroende på bostadens storlek och homestyligens omfattning. Hyra av möbler och inredningsdetaljer ingår i tre veckor efter att stylingen är färdigställd.